Blog

Såkaldt skattereform er asocial

Så præsenterede politikerne os for en ny aftale, som de i begejstrede vendinger kalder en skattereform. Det er imidlertid meget svært at få øje på så mange nye og konstruktive tanker, at de nye forslag fortjener betegnelsen reform.

Det er ændringer, som blot flytter rundt på nogle brikker efter et gammelkendt mønster – endda nogle brikker, som tager fra de dårligst stillede for at give mere til den mere velstillede del af befolkningen. En væsentlig virkning bliver, at de økonomiske skel mellem befolkningsgrupperne kun bliver gravet lidt dybere.

Arbejdsløse og sygemeldte kommer til at finansiere en stor del af skattelettelserne til den mere velaflagte del af befolkningen. I forvejen er den dårligst stillede del af befolkningen ramt hårdt af de stadig stigende statslige afgifter på en lang række livsfornødenheder.

I TV står den radikale økonomiminister Margrethe Vestager da også frem og vedgår, at det offentliges forbrugsmuligheder begrænses af skattelettelserne til de velstillede – en helt klar indrømmelse af, at velfærden med denne såkaldte reform bliver mindre. Og det skurrer slemt i ørene at høre, hvordan ledende politikere fra Socialdemokraterne og SF fortvivlet forsøger at bilde os undrende vælgere ind, at man har opretholdt velfærden med den aftale.

Aftalen kalder kun på én kommentar: Det må gøres om i en social afbalanceret retning, og det vil virkeligt klæde politikerne, hvis de turde vise mod til at tænke nye og konstruktive tanker. Det er på tide, at vore folketingspolitikere erkender, at krisen ikke løses med de samme midler, som skabte krisen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 23:44

hej totalt søde kay

...
23.06 | 09:49

Køre Lise
Jeg tænker tit på dig.
Jeg ringer til dig i morgen
Knus
Alain Coutté
💕

...
22.05 | 21:32

Hej Kay ser meget op til dig

...
20.05 | 21:07

Fed hjemmeside kay Lise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE