Blog

Tekst

09. februar 2016

Jeg bemærkede en oplysning i dagens avis om, at en viceadministrerende direktør i Novo-koncerner sidste år fik 4,9 millioner kr. i gage for 4 måneders arbejde. Oveni fik han en aktiebaseret bonus, så den samlede indkomst fra Novo blev 72,7 millioner kr. for 4 måneders ansættelse. I samme artikel fortæller avisen, at Novo-koncernens administrerende direktør har en årsløn på 26,8 millioner kr.

Det tyder på, at medicinalfirmaernes indtjening er urimelig høj. Og set i sammenhæng med, at den største del af indtjeningen hos medicinalfirmaerne kommer fra offentlig betalt medicin, forstår man godt, at de danske regioner har urimelig svært ved at holde budgetterne til medicinudgifter.

Det vil sige, at en stor del af den høje gage er skatteyder betalt. Og selv om der betales topskat af beløbet betyder skatteloftet, at de offentlige kasser netto bliver lænset for næsten halvdelen af overprisen til de urimelig høje gager.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Solveig Nielsen | Svar 17.09.2016 08.37

Enig! Og ikke blot er det urimeligt, at skatteyderne skal betale disse opskruede priser, men det rejser også alvorlig tvivl om medicinens nytteværdi i sig selv

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 15:40

Tak for at du deler dit Samsø med mig. Dejlige billeder du har fanget Lise.
Knus Helle

...
17.09 | 16:22

Nej, har du også fået ny hund! [hjerte-ikon] Det var dog dejligt for dig! Tillykke med både den og dit nye hjem. Hvad mon det er for en race, du har fået?

...
17.09 | 13:31

Kære Solveig Tak for din hilsen og dine kommentarer til mine indlæg. Jeg er næsten færdig med at indrette mig her sammen med den nye hund. KH Lise

...
17.09 | 08:49

(PS: Det er lidt småt med plads til at kommentere, så er skal pusles med pladsen, for at få det med

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE