Blog

Nelson Mandelas minde

Mindehøjtideligheden for Nelson Mandela har i dag samlet mange tusind mennesker i respekt for det eksempel han viste ved at række hånden frem til forsoning med sine fjender. Ikke alene for sit personlige vedkommende. Men den største bedrift var, at han for hele nationen opnåede forsoning mellem 2 befolkningsgrupper, som i mange år med apartheid havde ophobet  så meget fjendskab og had.

Mindehøjtideligheden er også transmitteret til det meste af jorden og fulgt af millioner af mennesker.

Er det så en overstået begivenhed, når højtideligheden er sluttet, og vi igen lader os opsluge  af vore egne små cirkler?

Nej – det behøver det ikke at være. Det bedste minde, vi hver især kan sætte over Nelson Mandela er, at vi hver især rækker hånden frem mod en fjende - en der har gjort os fortræd eller på anden måde har trådt på os – og indbyder til forsoning og samarbejde i Mandelas ånd. I den store sammenhæng synes vore små uvenskaber måske ubetydelige – men tænk hvad mange millioner fredsslutninger vil give af positive vibrationer over hele jorden.

Og vi kan håbe på og bede for, at alle de magtfulde statsledere, som i disse dage hylder Nelson Mandelas indsats, vil rejse hjem fra højtideligheden og de flotte taler med beslutningen om at lade Mandelas ånd råde i løsningen af de væbnede konflikter, som rundt omkring i verden skaber så meget død, lidelse og ødelæggelse for uskyldige mennesker.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 23:44

hej totalt søde kay

...
23.06 | 09:49

Køre Lise
Jeg tænker tit på dig.
Jeg ringer til dig i morgen
Knus
Alain Coutté
💕

...
22.05 | 21:32

Hej Kay ser meget op til dig

...
20.05 | 21:07

Fed hjemmeside kay Lise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE