Blog

DÅRLIG KOMMUNAL SAMVITTIGHED

Det oser langt væk af dårlig samvittighed, når især socialdemokratiske borgmestre så stærkt taler imod nødvendigheden af, at lovfæste svage pensionisters ret til en anstændig behandling.

Borgmestrene forklarer, at det er kommunernes ansvar at sørge for omsorgen. Men erfaringen viser, at kommunerne ikke har formået at leve op til dette ansvar. De sager om kritisable forhold for svage ældre, der har været fremme i pressen, taler sit tydelige sprog. Og så kan man gætte på, hvor mange flere tilfælde der er, som aldrig når frem til offentlighedens kendskab. For mange ældre, der er afhængige af hjælpen, tør ikke klage af frygt for følgerne.

De bugnende kommunale pengekasser får også borgmestrenes besparelses-undskyldning til at lyde ikke så lidt hult.

Regeringens forslag om en milliard stor pengetilførsel til området lyder så flot lige indtil, det viser sig, at det strækker sig over en årrække på 4 år. Tidligere års erfaringer viser jo, at kommende finanslovsforlig nemt kan ændre på disse løfter, medens et lovmæssigt retskrav er sværere at ophæve igen.

Umiddelbart før socialdemokraterne indgik i den nuværende regering, var partiets politik helt i overensstemmelse med det, som enhedslisten har stillet som krav for at medvirke i finansloven. Men i stedet for at få gennemført socialdemokratisk politik indgår socialdemokraterne i et finanslovsforlig med de borgerlige. Det er desværre ikke første gang socialdemokraterne løber fra sine valgløfter fra sidste valg, så mon ikke den dårlige samvittighed også bør gælde socialdemokraterne i regering og folketing, som åbenbart har gjort det til en dårlig vane at lufte sin utroværdighed.    

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.06 | 23:44

hej totalt søde kay

...
23.06 | 09:49

Køre Lise
Jeg tænker tit på dig.
Jeg ringer til dig i morgen
Knus
Alain Coutté
💕

...
22.05 | 21:32

Hej Kay ser meget op til dig

...
20.05 | 21:07

Fed hjemmeside kay Lise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE