Blog

Dansk sommerstemning

I aften var en af de helt specielle danske sommeraftener, som indbyder til at blive siddende på terrassen og opleve naturen gå til ro, medens mørket stille sænker sig.

Efterhånden som solen forsvinder under horisonten og lyset dæmpes stilner fuglesangen også af - tusmørket udvisker konturerne - og træerne, som før stod tydelige mod aftenhimlen, bliver nu bare mørke skygger. Også de enkelte små lette skyer fortoner sig på himlen, og efterhånden som solens sidste stråler ikke længere giver himlen sit purpurskær, tændes der lys i stjernerne. En enkelt flyvemaskine lader sig ane med sine stilfærdigt blinkende lys over nattehimlen og efterlader en svag støj i stilheden.

Nattens lyde har taget over - en puslen høres både her og der, uden det er muligt at se, hvad der rører sig. Fantasien får frit løb, indtil den meditative tilstand indfinder sig og tiden står stille i intens væren.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jane C | Svar 03.08.2013 09.47

Dejligt stemningsbillede Lise.
En fornøjelse at læse.
Skønne sommeraftner lige når mørket er ved at sætte ind rummer så meget oplevelse til sanserne.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 15:40

Tak for at du deler dit Samsø med mig. Dejlige billeder du har fanget Lise.
Knus Helle

...
17.09 | 16:22

Nej, har du også fået ny hund! [hjerte-ikon] Det var dog dejligt for dig! Tillykke med både den og dit nye hjem. Hvad mon det er for en race, du har fået?

...
17.09 | 13:31

Kære Solveig Tak for din hilsen og dine kommentarer til mine indlæg. Jeg er næsten færdig med at indrette mig her sammen med den nye hund. KH Lise

...
17.09 | 08:49

(PS: Det er lidt småt med plads til at kommentere, så er skal pusles med pladsen, for at få det med

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE